
30
آذرلایحه دفاعیه اجرت المثل ایام تصرف
بسمه تعالی
ریاست محترم شعبه .... دادگاه حقوقی اصفهان
با سلام وادب
احتراما در خصوص پرونده کلاسه... ضمن تقدیم وکالتنامه در دفاع از حقوق موکل ..........مراتب ذیل را به استحضار می رساند:
مقدمه :
آقای ............ خواهان پرونده که پدر خوانده و موکل آقای ............ می باشند طبق اظهارات شهود در موقع عقد ازدواج به موکل اعلام کردند که خانه ای مال شما می باشد و محل متنازع فیه را در موقع عروسی در اختیار موکل قرار میدهند. ضمن اینکه محل موصوف یک سالن حدود 30 متری می باشد و با توجه به مشکل تاسیسات و فاضلاب از ابتدا قابل سکونت نبوده و موکل مجبور شده صرفا برخی وسایل را درآنجا قرار دهد و در منزل پدر خانمشان اقامت داشته و فقط گاهی برای سرکشی به محل موصوف سر می زده است. همچنین قسمت عمده محل نیز در تصرف برادر و مستاجر و خود خواهان بوده است.
متاسفانه پس از گذشت چندین سال خواهان محترم بر خلاف عهد قبلی و ظاهرا با تحریک برادر دیگر از موکل می خواهند که محل را ترک نموده و حتی با همکاری فرزند دیگر به نام آقای ن......... متوسل به زور نیز شده و اقدام به ضرب موکل می نمایند که رای قطعی محکومیت خواهان و فرزند دیگر به پرداخت دیه به پیوست دادخواست موید این موضوع می باشد.
در نهایت موکل با توجه به ناراحتی و برخورد پیش آمده از سوی خواهان و برادر ، محل را طبق اظهارنامه ارسالی تخلیه میکند. اکنون برادر موکل آقای....... به وکالتا از سوی پدرشان سعی دارد با محکوم نمودن ناروا موکل دیه پرداختی را از ایشان به نحوی پس بگیرد دلیل این موضوع دادنامه های دادگاه کیفری است که با این انگیزه پیوست دادخواست شده است.
لازم به ذکر است به شرح دلایل ذیل هیچگونه رابطه استیجاری بین موکل و پدرشان وجود نداشته است و محل کاملا تبرئی و مجانی در اختیار موکل بوده است.
دفاعیات:
1- همانطور که مستحضرید به جهت قیمت بسیار بالای مسکن عرفا" مرسوم است که پدر داماد موقع ازدواج منزلی را به مالکیت پسر در می آورد یا محلی را برای سکونت در اختیار عروس و داماد قرارمی دهد در مورد موکل هم این موضوع اتفاق افتاده و لذا مطالبه اجاره یا اجرت المثل از سوی پدر موکل آن هم بدون وجود قصد و قرارداد بر خلاف عرف مسلم می باشد.
2- طبق اظهارنامه رسمی موجود در پرونده ، ارسال شده از سوی خواهان ایشان به صراحت اقرار کرده است ؛
(( که محل بدون رهن و اجاره دراختیار موکل(پسرشان) قرار داده شده است))
لذا اولا به جهت رسمیت اظهارنامه حاوی اقراربوده و قابل انکار نیست و ثانیا مسلم است قصد طرفین از ابتدا به هیچ وجه اجاره محل نبوده است و تغییر یا عدول کنونی از قصد و نیت قبلی ممکن نیست.
3- اظهارات شهود متعدد حاضر در جلسات خواستگاری و عقد و عروسی به پیوست پرونده نیز مخالف ادعای کذب خواهان می باشد و موید تبرئی و مجانی بودن موضوع است.
4- فراتر از موضوع تبرع طبق اظهارات شهود عین و منافع محل موصوف به موکل هبه شده بنابراین دادخواست طرح شده منطبق با واقع نمی باشد و نیز مطابق بند 1 ماده 803 قانون مدنی رجوع از هبه با توجه به رابطه پدر و فرزندی ممکن نیست.
5- همچنین در مورد ایراد وکیل محترم خواهان آقای .....به شهود مبنی بر این که؛ (( شهود غیرمستقیم ذینفع هستند)) ادعای ایشان تاسیس جدیدی است که مخالف نص قانون است و مستند به دلیلی نمی باشد.
از سوی دیگر غیر از شهود حاضر شده از سوی موکل، استشهادیه ای از سوی خواهان به پیوست پرونده می باشد که موید این موضوع است که موکل از ابتدا هیچ اجاره نمی داده است و با توجه به این موضوع معرفی شهود معارض موضوعیتی ندارد.
بنابراین بدوا با توجه به رابطه پدر و فرزندی طرفین بدوا تقاضای اصلاح ذات البین و در صورت عدم پذیرش خواهان محترم نظر به اینکه خواسته و دادخواست خواهان بدون دلیل و مخالف عرف مسلم و اظهارات شهود تعرفه شده دوطرف می باشد ، تقاضای رد دعوی ایشان می شود.
باسپاس
- توسط : رضا زیرک باش
- 30 آذر 1399