لایحه,عدم اصالت,جعل,مجعول,خط,کارشناس خط,مهریه,فرار از پرداخت دین,مجعوایت سند,عدم پرداخت ثمن,بیع مغازه,قرارداد صوری,تحویل مغازه,تحویل مبیع,عدم ارائه مدارک,پزشکی قانونی,انطباق امضا,تاریخ جعلی,نظر فنی وتخصصی کارشناس
16
اسفند

لایحه دفاعیه جهت ارائه به هیات کارشناسان بررسی موضوع جعل

لایحه دفاعیه جهت ارائه به هیات کارشناسان بررسی موضوع جعل

بسمه تعالی

هیئت محترم کارشناسان با سلام و عرض ادب و احترام ، در خصوص پرونده خانم .... و آقای ... و خانم ... به دلایل ذیل سند موضوع کارشناسی ، اصالت ندارد و مجعول است ؛

۱. آقای ... در جلسه خواستگاری که حدوداً یکماه بعد از تاریخ ادعایی سند عادی بیع نامه موضوع دعوا است همواره خود را مالک و متصرف مغازه می دانستند و بودند (تاریخ مبایعه نامه 20.5.96 وتا ریخ ازدواج 21.7.96) و عملا هم پس از ازدواج در آن مشغول به کار بوده اند که در این خصوص شهود زیادی وجود دارند و هیچ موقع اظهار نداشتند که آن را به مادرشان فروخته است. مغازه را آقای ... به اجاره داده است و اجاره را خودش دریافت میکرده و همچنین وصول چک های اجاره هر دوماه یک چک توسط خودشان وصول می‌شده است که از بانک قابل استعلام است و حتی برخلاف اظهار وکیل محترم خواهان که مغازه را خانم ... اجاره داده ای ، هیچگونه اجاره نامه ای به دادگاه ارائه نمودند.

۲. متاسفانه در عرف جامعه نیز اکثر محکومین به پرداخت مهریه برای فرار از پرداخت محکوم به ، اموال خود را به نام نزدیکترین افراد به خود خاصه مادرشان می کنند که این خود نکته قابل تامل است.

۳. نحوه تنظیم سند نیز که به صورت کاملاً تایپی است خود مجعولیت آن را تقویت می کند.

۴.هیچگونه پولی موقع تنظیم سند رد و بدل نشده است که این خود جای تعجب و شگفتی دارد بعد از آن هم پرینت های مورد استناد حاکی از واریز پول از سوی خواهان خانم ... به خوانده ... نمی باشد.

۵. مسئله ی بسیار مهم که در تنظیم قرارداد مجعول به آن دقت نشده اینست که در قسمت نحوه پرداخت آن به جای اعلام حساب بانکی فروشنده حساب خریدار را قید نموده اند!!! یعنی خریدار هم مغازه را خریده هم پولش را به خودش داده است!!! که امر حکایت از صوری بودن این مبایعه نامه دارد.

۶.در صورتیکه قراردادی واقعی بود جهت ضمانت اجرا انتقال سند و تحویل خسارت هایی مقرر می شد. که با توجه به عدم خسارت ها یا ناچیز بودن آن ها خود نشانه صوری بودن قرار داده است.

۷. معمولاً و عرفا برای تنظیم مبایعه نامه یک سوم از مبلغ به عنوان تحویل و یک سوم به عنوان انتقال سند قرار داده می‌شود که مبالغ ذکر شده در مبایعه نامه هیچ ارتباطی با تحویل و انتقا ل سند که دو رکن مهم بیع است ندارد و اصلاً به این دو موضوع توجهی نشده است و این حکایت از صوری بودن این مبایعه‌نامه دارد.

۸. تاریخ انتقال سند در مبایعه نامه نامعلوم و نامشخص است و در قرارداد قید نشده است!!!

۹.تاریخ تحویل نیز در قرارداد ذکر نشده و در جلسه رسیدگی معلوم شد وکیل خواهان محترم نیز هیچ اطلاعی از تاریخ تحویل ندارند و هیچ مدرکی دال بر تحویل ارائه ندادند چرا که اساسا هیچ تحویلی صورت نگرفته است و مغازه تا لحظه آخر در اختیار آقای ... بوده است و ایشان جهت خلاصی از پرداخت و توقیف این مغازه در پرونده مهریه اجرای ثبت متاسفانه این مبایعه نامه را با هماهنگی مادر خود ارائه نموده است که هیچ وجهه قانونی و اعتبار قانونی ندارد. ضمنا خواهان خانم ... در جلسه حاضر نبودند و مدارک را آقای ... به وکیل خواهان ارائه می دادند.

۱۰. همانطور که به استحضار رسید در پایان جلسه رسیدگی مقرر شد که ظرف سه روز اسناد مبنی بر تحویل و اجاره نامه ها به دادگاه ارائه شود که تاکنون این موضوع اتفاق نیفتاده است و هیچ مدرکی ارائه نشد.

۱۱. هیچ سندی و دلیلی برای تحویل مغازه نیاورده اند همچنین هیچ اجاره نامه ای مبنی بر اجاره دادن ... به دیگران تحویل دادگاه نشده است.

۱۲. آقای ....متاسفانه اقدام به ضرب و جرح همسر خود یعنی خانم ... نموده است که 11 مورد اثار جرح در پزشکی قانونی وجود دارد و پس از اینکه خانم ... به خاطر این خشونت ها مجبور به مطالبه حقوق خود شدند جهت ایجاد مانع در این مسیر اقدام به تنظیم مبایعه نامه مذکور نموده است.

۱۳. وکیل محترم خواهان در جلسه رسیدگی تاریخ انتقال سند را همان تاریخ اخذ پایان کار اعلام نموده اند لیکن توجه نداشتند که پایان کار اخذ نشده است بنابراین طرح این دعوا صرفاً ایذایی و در جهت اختلال در روند اجرای مهریه درثبت اسناد می باشد و این دعوی به فرض ثبوت اثر قانونی نخواهد داشت چرا که مقدمات انتقال فراهم نشده است. 

۱۴. نکته دیگر اینکه محل موصوف در زمان مورد ادعا به صورت نیمه ساز بوده ولی بعدا به وسیله آقای ... ساخته شده لیکن در قرارداد هیچ اشاره‌ای به اینکه هزینه های سنگین ساخت به عهده چه کسی است نشده است این دلیل دیگر بر صوری بودن این قرارداد دارد.

۱۵. نکته دیگر اینکه به جای اینکه وکیل خواهان ... پرینت حساب خود را مبنی بر ادای دین و پرداخت ثمن ارائه نماید آقای... در دادگاه اقدام به ارائه پرینت حساب خود نموده که در پرداخت های آن هیچ اثری از اسم خواهان خانم ... وجود ندارد و صرفاً وجه هایی بوده که بابت چک اشخاص دیگر به حساب آقای ... آمده !!! این خود دلیل محکمی است بر صوری بودن مبایعه نامه.

۱۶.در پایان با توجه به اینکه ادعای خواهان این است که این مبایعه نامه حدود ۳ سال پیش تنظیم شده است در حالی که از ظاهر اصل مبایعه نامه که تحویل دادگاه شده و سایر دلایل فوق مشخص است که این سند در حال حاضر تنظیم شده و تاریخ آن واقعی نیست از طرفی همانطور که مستحضرید و بر شما پوشیده نیست امضای اشخاص در طول زمان دچار تغییر و تحول می شود و امضای فعلی اشخاص با امضای گذشته شان تا حدودی تغییراتی می کند که قابل کارشناسی است لذا جهت انطباق امضای ذیل مبایعه نامه که امضای فعلی ایشان است با امضای قبلی خوانده آقای ... ، کپی رنگی سند ازدواج که منضم به امضای آقای ...در حدود سه سال پیش می باشد جهت انطباق با امضای فعلی تقدیم کارشناسان محترم می شود بدیهی سایر امضاکنندگان نیز به دستور کارشناسان محترم موظف به حضور و انطباق امضا هستند فلذا اگر امضای مبایعه نامه با امضای فعلی منطبق باشد حتما سند تاریخ جعلی دارد و متعلق به سه سال پیش نیست و تاریخ مجعول دارد. از شما کارشناسان محترم استدعا دارم در این خصوص نظر فنی و تخصصی خود را مطابق قرار کارشناسی دادگاه اعلام فرمایید.

با سپاس  رضا زیرک باش وکیل پایه یک دادگستری

  • توسط : رضا زیرک باش
  •  16 اسفند 1399


به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

دیدگاه خود را ارسال کنید

بله