
22
مهربسته خبری بیست و یکم ( تکذیب شایعه حمله مسلحانه به اتوبوس ایرانشهر، تجمع نمایندگان شمالی در اعتراض به انتقال آب خزر)
تکذیب شایعه حمله مسلحانه به اتوبوس ایرانشهر
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ایرانشهر:
بدنبال اختلاف دو برادر از اتباع بیگانه یک دستگاه اتوبوس مسافربری متعلق به یکی از این برادران که از ایرانشهر عازم شیراز بود در محور بمپور توسط برادر دیگر با پرتاب سنگ و شکسته شدن شیشه اتوبوس متوقف شده و ۲ برادر با هم به جر و بحث پرداخته و قصد درگیری فیزیکی با یکدیگر را داشتند که با وساطت مسافران و اطلاع آنان به پلیس فرد مهاجم متواری شده است.
این حادثه توسط برخی افراد در فضای مجازی با عنوان «حمله مسلحانه به اتوبوس مسافری ایرانشهر به شیراز» منتشر شده در حالیکه هیچ گونه حمله و یا سرقت مسلحانهای صورت نگرفته است.
دستگاه قضایی با افرادی که اقدام به نشر اینگونه اخبار کذب در فضای مجازی می کنند برخورد قانونی خواهد کرد.
ایرنا
تجمع نمایندگان شمالی در اعتراض به انتقال آب خزر
نمایندگان استانهای شمالی بعد از تصویب انتقال آب دریای خزر به فلات مرکزی با تجمع در محل هیات رئیسه مجلس، ضمن سر دادن شعار علیه دولت، وزیر نیرو و سازمان محیط زیست خواستار استیضاح اردکانیان شدند.
آنها با در دست داشتن برگههایی با شعارهای "بلای زاینده رود و دریاچه ارومیه را برای دریای خزر تکرار نکنید"، "انتقال آب دریای خزر= نابودی محیط زیست"، "ملت اجازه نابودی دریای خزر را نخواهد داد"، "آقای رییس جمهوری تصمیم غیر کارشناسی=نابودی دریای خزر"، "نه ملت به انتقال آب دریای خزر "، "استیضاح وزیر نیرو فوری"، اعتراض خود را به این طرح اعلام کردند.
امتداد
- توسط : رضا زیرک باش
- 22 مهر 1398