
24
مهربسته خبری بیستم دوم: (۴۴ درصد بیکاران لیسانس به بالا هستند، قضات باید حداقل شش ماه دوره کارآموزی داخل زندان بگذرانند،حسین فریدون مدعی شد: دفتر ریاستجمهوری شنود میشود)
۴۴ درصد بیکاران لیسانس به بالا هستند
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:
۴۴ درصد بیکاران کشور فارغ التحصیلان لیسانس به بالا هستند، علت آن این است که به بازار کار آنها توجه نکردهایم و باید در ساختار تربیت نیروی انسانی دانشگاهی بازنگری کنیم.
پایگاه خبری اختبار
یک حقوقدان: قضات باید حداقل شش ماه دوره کارآموزی داخل زندان بگذرانند
محمود علیزاده طباطبایی در بیان راهحلهایی برای بهبود عملکرد سازمان زندانها گفت:
اول از همه باید آمار را پایین بیاورند. زندانیان ما در سال ۵۷ حدود ۲۰ هزار نفر بودند، جمعیت کشور مقداری از دو برابر بیشتر شده اما آمار زندانیان بالای ده برابر شده است، این هیچ توجیهی ندارد.
ورودی به زندان وحشتناک است، برخی قضات ما آگاه نیستند. قاضی یا بازپرسی که از پشت میز دانشجویی بیرون آمده و پشت میز قضاوت نشسته است و میخواهد از فردا دستور بازداشت دهد، این نیز باید حداقل شش ماه دوره کارآموزی داخل زندان ببیند تا ببیند زندان یعنی چه؟
ما هیچ زندانی نداریم که آلوده به مخدر نباشد. زندانهای ما آلوده به مسائل جنسی هستند، ورود جوان به زندان خطرناک است.
ایلنا
حسین فریدون مدعی شد: دفتر ریاستجمهوری شنود میشود
برادر رئیسجمهور که امروز برای اجرای محکومیت حبس ۵ ساله خود به زندان اوین رفت، نامه سرگشادهای را منتشر کرده و گفته آماده است متن کامل حکم، دادنامه، کیفرخواست و مستندات در فضای عمومی برای اطلاع مردم منتشر شود.
در بخشی از نامه او آمده است: «تمام پرونده تشکیل شده مستند به شنود غیر قانونی ازجمله شنود از دفتر رییسجمهور است که هم غیر قانونی، هم غیر شرعی و هم غیر اخلاقی است و باید از سوی دولت و قوه قضاییه پیگیری شود. و البته وقتی ضابط و شاکی و قاضی و رسانه هم یکی میشوند بهتر از این نمیشود.»
او همچنین نوشته است: «از روزی که این پرونده مطرح شده است، رسانه ها از ذکر نام بنده حتی در مرحله اتهام پرهیز نکردند و سخنگوی سابق قوه قضاییه که ظاهراً میخواست قانون را رعایت کند و به صورت صوری از ذکر نام حسین فریدون پرهیز داشت از صفت "برادر رییس جمهور" برای بنده استفاده می کرد که کنایه ای صریح تر از اصل بود. در دادگاه علنی نیز تنها خبرنگاران رسانه های خاصی که با ضابط پرونده همراهی و همکاری داشتند میتوانستند در دادگاه حاضر شوند. همین رسانهها آنقدر حاشیهسازی کردند که قاضی ناگزیر از محکومیت متهمی بود که آنها پیشاپیش حکم محکومیتش را صادر کرده بودند.»
پایگاه خبری اختبار
- توسط : رضا زیرک باش
- 24 مهر 1398